Media Times Review    Google   
___
галерия
 

Маркус Хартел

 Какво представлява street фотографията? – Тя е отражение на всекидневния живот; истински, автентични впечатления от обществени места. Места, които всеки посещава редовно – улицата, на която живеем, паркинга пред любимия ни магазин за хранителни стоки, метрото. Street фотографите документират истината – правят искрени снимки на неща, които обикновено не забелязваме в сивото ни ежедневие.

Ясен Христов


Гуидо Престиджовани
Something, Somewhere, Somebody, Nothing

Тони Родригез

Средиземноморски маршрути

Симон Хогсберг

За да реализира проекта си Private and Public, датският фотограф Симон Хогсберг в продължение на една година, заемайки една и съща позиция на 3 метра от ъгъла на Еджуеър Роуд и Оксфорд Стрийт в Лондон, прави снимки на пешеходци, случайно попаднали в обхвата на камерата му.

Street Art фотография


Брус Макнийл

Тези фотографии не са за всекиго. Някои хора намират натрапчивия детайл, акта на близко наблюдение за скандален и неприличен. Но ако това, което търсите, е духа, същността на нещата, смятаме, че разглеждането на тази галерия ще си струва усилието.

Таня Лейк

Таня Лейк е фотограф на свободна практика, работеща за множество австралийски всекидневници и международни издания.

Стив МакКъри

Със своите емоционално наситени цветни фотографии, МакКъри, в духа на най-добрата документалистка традиция, уловя същността на човешките мъки и радости.

Михал Ронен Сафди


Дейвид Алън Брандт
Media Times Review представя галерия на американския фотограф Дейвид Алън Брандт

Куба 2003
От къде ли да започнем разходката си из днешна Куба? От прашните улици на Хавана, позабравили великолепието на балните зали и казината, крупиета и американските мафиоти и филмовите звезди отпреди времето на тато Фидел...

Вик Хюбър
Media Times Review представя галерия на американския автомобилен фотограф Вик Хюбър.

"Червеният сън на куклите"
Филмът "Кукли" на Такеши Китано е странен сън в червено. Сън на куклите от театър Бунраку, които може би не искат да бъдат хора. С тази галерия от снимки от филма Media Times Review се опитва да предаде частица от неповторимата естетика на далекоизточното кино.

Спомени за шейсетте
Media Times Review представя американския фотограф Уил Макбрайд и неговия поглед към необикновеното време на шейсетте години на 20-и век.

Паметта на фотографа
Въпреки че е най-известен със своите джаз фотографии, Уилям Клакстън е многостранен творец, чиято основна тема е човешкото лице. "Езикът на джаза, също както този на фотографията, е международен - не е необходимо някакво специално образование или усъвършенстване, за да бъдат разбирани, и за да бъдат харесвани.", казва той в едно свое интервю. "Всичко, за което мога да Ви моля, е да слушате с очите си." Този призив може да бъде приложен към цялата му работа. И ако ние слушаме с очите си - съзнавайки паралела между фотографа и фотоапарата му и музиканта и неговия инструмент - ще видим изразена същината на един живот, сходна на тази на музикант, стремящ се към написването на истинската, на единствената музика.